Om oss

Sisu er et finske begrep som ofte oversettes til norsk som «viljestyrke» eller «utegåendehet». Det refererer til en indre styrke og motstandskraft som gjør at en person kan klare seg gjennom vanskelige situasjoner og overvinne hindringer. Sisu er en del av den finske nasjonale kulturen, og betegner en mental holdning som kan hjelpe en person med å takle utfordringer og motstand med styrke og utholdenhet. Sisu er også knyttet til den finske nasjonale identiteten, og betegner en mental holdning som kan hjelpe en person med å overvinne hindringer og seire i krevende situasjoner.

Sisu Gym

Sisu Gym er et tilbud for de som har lyst å trene på en plass hvor det satses på et hyggelig treningsmiljø med fokus på trivsel og gode holdninger, uten å måtte stå i kø for å trene.
 

Vår visjon

Vår visjon er å være treningssenter som frammer gode holdninger og samhold og som kan være med å skape et inkluderende og støttende miljø der mennesker med ulike bakgrunner og mål kan trene sammen og støtte hverandre i å nå sine mål. Det innebærer å tilby et bredt spekter av treningsalternativer som tilfredsstiller behovene til ulike medlemmene, og at medlemmene er hjelpsomme og hyggelige med hverandre. Vi ønsker å bidra til å skape et miljø der mennesker føler seg velkomne, støttet og inspirert til å forfølge sine treningsmål og forbedre sin fysiske og mentale helse

Vårt mål

Vi ønsker at trening hos oss er en mulighet til å forbedre sin fysiske og mentale helse, snarere enn bare å fokusere på å se bra ut eller nå bestemte mål. Det innebærer å lytte til kroppen sin og respektere sine fysiske begrensninger, for å sikre at man trener på en sikker og effektiv måte. Det innebærer også å ha realistiske forventninger til sine fremganger, og å være tålmodig og utholdende i sin trening. En sunn holdning til trening innebærer også å se på treningen som en måte å få glede og tilfredsstillelse på, og ikke bare som en plikt eller et middel til å nå et bestemt mål i antall kilo.

Hvem er vi

Sisu Gym AS ble startet av Lauritz og Åge Harila. Vi savnet et treningssenter med den rette vibben. Så derfor startet vi Sisu Gym. Målet er ikke at vi skal tjene mest mulig penger på dette, men vi skal ha et sted å trene hvor både vi og våre medlemmer trives. Lauritz er den som nerder på utstyr og finner fram det grommeste som finnes. Åge prøver å holde tritt og jobber med det tekniske for å gjøre det enklest mulig å drifte. 

Månedsmedlemskap

Trekkes automatisk hver mnd
kr 450 Pr mnd
 • Tren når du vil
 • Åpent 24/7
 • 6 mnd bindingstid

Halvtårs medlemskap

Trekkes automatisk hver 6. mnd
kr 2500 Hver 6. mnd
 • Tren når du vil
 • Åpent 24/7
 • 6 mnd bindingstid
 • Spar 200,-
Populær

Årsmedlemskap

Betal en gang i året
kr 4950 Pr år
 • Tren når du vil
 • Åpent 24/7
 • 6 mnd bindingstid
 • Spar 450,-
Du finner oss her

Oscarsgate 13, 9800 Vadsø

Sisu Gym AS

Orgnr: 918717935

Adresse: Oscarsgate 13, 9800 Vadsø

Telefon:
Åge: 92821332
Lauritz: 45473481